Her er antagelig de første bildene av Windows 10 på mobil
(Bilde: techrum.vn)

Her er antagelig de første bildene av Windows 10 på mobil

En rekke bilder av Microsofts nye operativsystem for mobiltelefoner har lekket ut.

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Foto: wp.ithome.com

En rekke skjermbilder av det som skal være Windows 10 for mobiltelefoner har dukket opp på nettet de siste par dagene. Nettstedet WMPoweruser twitret i går flere skjermbilder av Windows 10, og i dag dukket det opp enda flere bilder som skal være fra en mobiltelefon med Windows 10 med kinesiske språkinnstillinger. 

De siste bildene er lagt ut av en bruker med navnet «tdiddy.2» på nettstedet techrum.vn. Brukeren hevder ifølge WMPoweruser å ha fått bildene fra noen i Kina.

Synkronisering mellom nettbrett, mobil og PC

Foto: WMPoweruser

Skjermbildene bekrefter i stor grad det Microsoft sa under sin presentasjon av Windows 10 nå nylig. Brukergrensesnittet får de vanlige flisene vi er vant til, og en ny løsning for varslinger som vil være synkronisert på tvers av nettbrett, mobil og PC. Får du en varsling og sletter den på mobiltelefonen, vil varslingen forsvinne også på de andre enhetene dine. Windows 10 for mobil har også nye innstillingsmenyer og bedre muligheter til å tilpasse utseendet til operativsystemet.

Windows 10 for mobiltelefoner inkluderer fullversjoner av Word, Excel og PowerPoint. Disse er alle såkalte «Universelle» apper, som Microsoft forteller skal fungere og oppføre seg likt på alle Windows 10-enheter.

Det ventes at Windows 10 Technical Preview for mobiltelefoner vil bli tilgjengelig på enkelte Windows Phone 8.1-enheter i løpet av februar. Ifølge PhoneArena.com vil det være mulig å gå tilbake til en tidligere Windows-versjon på mobilen hvis du installerer Windows 10 og noe ikke fungerer som det skal. 

Se flere skjermbilder i bildekarusellen nedenfor.

Vi har prøvd Windows 10 på PC:
Sniktitt: Vi liker Windows 10 allerede »

(Bilde: wp.ithome.com)
(Bilde: WMPoweruser)
(Bilde: WMPoweruser)
(Bilde: win10.ithome.com)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen