Har du ennå ikke kjøpt julegavene?

Hvilke julegaver skal du gi bort? (Bilde: istock 7026592/Hardware.no)

Her er alle våre julegavetips

Lurer du fortsatt på hva du skal kjøpe?

Vi er midtveis i desember, og kjøpesentre landet rundt fylles til randen av julegave-jaktende mennesker. Men hva skal du egentlig kjøpe til den teknologifrelste?

Den siste måneden har vi jevnlig publisert flere saker med julegavetips til spilleren, den TV-frelste og småtrollet, samtidig som vi har listet opp både rimelige gaver og generelle handletips.

Er det fortsatt noen gaver du ikke har kjøpt, eller lurer på hva du skal fylle inn på ønskelisten, bør du sjekke de følgende tipsene:

Julegavetips til gameren

Skal du kjøpe gave til en som elsker å spille, finnes det mye spennende å gripe tak i. Alt fra musematter til noen hunderlapper, via spillmus og tastatur, til kraftfulle bærbare maskiner. Dette er spennende, og ikke minst harde gaver som en spiller garantert vil sette pris på.
Se hele oversikten her »

Disse TV-ene bør du kjøpe til jul

Juletiden er sesong for å være mye hjemme. TV-kanalene er fylt til randen med tradisjonelt innhold, og med strømmetjenester som Netflix og HBO på markedet, kan du raskt svi av noen timer foran skjermen. Selv om du kanskje ikke vil pakke inn en TV og legge den under juletreet, er jula også en god anledning til å kjøpe en ny til seg selv.
Se hvilke TV-er du bør kjøpe her »

Julegavene til under 1000-lappen

Har du 1000 kroner som øverste maksimale grense for julegavene dine, finnes det veldig mange teknologiprodukter å velge mellom. Alt fra spill til lynraske SSD-er kan være aktuelt, og vi har samlet 11 slike gavetips i en egen artikkel.
Se hele oversikten her »

Julegavene til småtrollet

Minstemann i huset kan raskt ønske seg et teknoprodukt. Det finnes faktisk overraskende mye teknologi som barn kan ha stor glede av, alt fra nettbrett til strømmingstjenester som Netflix – som har en egen seksjon for barn.
Se alle tipsene for barn her »

Fem ting du må huske på når du handler på nett

Om du vil styre unna det kaoset som gjerne preger de fleste handlesentrene allerede nå, kan du kjøpe alle gavene dine på nett. Det er imidlertid et par ting du må huske på.
Få fem tips til nett-julehandel her »

Hva vil du i bort til din teknofrelste venn eller familie? Del gjerne dine gavetips i artikkelkommentarene under.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen