HTC One X9.
HTC One X9. (Bilde: mythja/Shutterstock.com/HTC)

Her er alle spesifikasjonene til HTCs nye mobil

HTC One X9 har omsider blitt offisielt avduket i Kina.

Det har hersket en del forvirring rundt HTCs neste mobil. Tidligere i år ble det lekket informasjon som tydet på en skikkelig toppmodell, men disse ryktene ble så avkreftet. Nå er det endelig slutt på alle spekulasjoner, for mobilen er omsider offisielt avduket, som blant andre FoneArena melder.

Den offisielle kunngjøringen skjedde på den kinesiske mikrobloggtjenesten Weibo, og inneholder altså alle de tekniske spesifikasjonene.

Foto: HTC

Helio X10-brikke

HTC One X9 får en 5,5-tommers skjerm med 1080p-oppløsning, en opplysning som for så vidt allerede var kjent. På innsiden skilter den ellers med en Helio X10-brikke fra MediaTek, som byr på åtte kjerner og en klokkefrekvens på 2 GHz.

Videre byr modellen på 3 GB minne, 32 GB intern lagringsplass og et batteri på 3000 mAh. Hovedkameraet opererer med en oppløsning på 13 megapiksler, mens frontkameraet har 4 megapiksler med den såkalte Ultrapixel-teknologien.

Koster 3200 kroner i Kina

Ultrapixel er en teknologi som innebærer å kutte ned på antall piksler, og heller satse på mye høyere lyssensitivitet. Som tidligere rykter han indikert får mobilen også et par BoomSound-høyttalere i fronten. 

De ytre dimensjonene til mobilen er på 153,9 x 75,9 x 7,99 mm, og vekten ligger på 173 gram. One X9 kommer i fargene sølv og «gunmetal»-grå, og er i Kina lagt ut med en pris på 2399 yuan, som tilsvarer cirka 3200 norske kroner. Norsk pris og tilgjengelighet er ennå ikke kjent.

HTC har også VR-briller på gang: De er dessverre nå utsatt »

(Via GSMArena) 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen