Her blir hun ranet mens hun spiller Dota 2
Teknofil
(Bilde: YouTube/Twitter)

Her blir hun ranet mens hun spiller Dota 2

Seerne varslet politiet.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I byen Tempe i Arizona satt Dota 2-spilleren Sajedene og spilte sammen med online-vennene sine i helgen, da to væpnede tyver brøt seg inn i leiligheten hennes, skriver Azfamily.com.

Spillsesjonen ble filmet og streamet, og klippet ligger nå ute på YouTube. Der får du se Sajedene fare opp når hun hører en høy lyd, før hun forsvinner fra skjermen. Litt senere ser du en mann med våpen som rasker med seg verdigjenstander fra leiligheten.

Ifølge en Dota 2-tråd på nettsamfunnet Reddit forstod de som så på henne spille at det var alvor, og forsøkte å varsle politiet. Problemet var bare at få visste hvor «Sajedene» bodde, for ikke å snakke om hennes ekte navn. Via tråden fant de likevel frem til noen som kjente henne og samboeren, og som kunne varsle politiet. 

Holdt fanget på et rom

Tyvene holdt Sajedene og samboeren fanget på et rom, der de angivelig skulle vente til en bank i nærheten åpnet. Planen skulle etter sigende være å presse dem til å ta ut penger.

Takket være tips fra Dota 2-vennene til Sajedene, kom imidlertid politiet på døra relativt raskt.  De fikk fakket én av gjerningsmennene, mens en annen fortsatt er på frifot. Tyven som ble tatt vil bli tiltalt for væpnet tyveri, kidnapping, første grads innbrudd, våpentyveri og kredittkorttyveri.

Offeret og samboeren kom fysisk uskadet fra ranet.

Se hendelsene i YouTube-klippet under. Etter to minutter hører Sajedene at det banker på, og et minutt senere bryter tyvene seg inn. Etter sju minutter ser du tyven rote rundt, og etter 12 og et halvt minutt skjønner Dota 2-spillerne hva som skjer:

Hun ble frastjålet mobilen...
... Så begynte pornobildene å dukke opp på Dropbox-kontoen hennes »

(Kilde: RedditAzfamily.com)

 

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen