Test

Hendig telefon

Testresultater

LG G5400

Testresultater

LG G5400


I tillegg er det på denne klaffe-telefonen et smalt utvendig display som gir oss klokke, dato, batteristatus og nettkvalitet, samt nummeret til innringere. Prisen er mellom 2-2300 kroner i butikkene i Norge - om du ikke tegner abonnement samtidig. 

Nyttig! Det er også mulig å velge ulike fargeblink bak denne enkle LCD-skjermen. Den kan også benyttes til å levere kun lysvarsel når noen ringer og du er i møter eller liknende situasjoner der du ikke ønsker noen av de utallige ringelydene eller vibrasjonsvarsling.

Meldinger
Dette er en fullbefaren MMS-telefon, riktignok med et minne som ikke er mer enn 1 megabyte, men hva skal man med mer når det verken er kamera eller e-postleser på plass?

Det er enkelt å sende både tekstmeldinger og MMSer fra telefonen. Betydelig enklere å forstå hva som foregår enn med mange av konkurrentene.

Tastene er små og lave, men likevel er det kjapt og enkelt å knaste inn meldinger ved hjelp av T9-systemet.

Enkle menyer
I likhet med sine brødre i LG-serien har denne en enkel menystyring som andre produsenter kunne lært litt av. Masse fornuftig fargebruk og talende symboler gjør at dette er en telefon der det faktisk er mulig å benytte funksjonene som fins. Vi finner dem nemlig – uten bruk av bruksanvisningen.

Om man tar seg bryet med å lære seg menysystemet og oppdager at det er mulig å taste menynummere i rask rekkefølge, blir det utrolig raskt å taste seg fram til de mest brukte funksjonene. Trykker vi ”meny”-6-4, kommer vi til den sjette menyen, som er verktøy og spill, og det fjerde valget som er kalkulator.

Vi setter umåtelig pris på at midt-knappen, som ellers er hurtigvalg for internett, fungerer som valg-tast/enter-tast i alle menyer. Helt naturlig!

Småting vi savner
På den negative siden anfører vi at telefonen mangler bluetooth, støtter ikke det amerikanske GSM 1900-nettet, har utvendig antenne og kommer forhåndsinnstilt på komplett idiotiske tastelyder. De kan selvsagt enkelt slås av: ”meny”-3-3-2-6. Da er vi på tastevolum og kan slå det av med piltaster til venstre. Minimale mangler altså.

Fargeskjerm, antall farger

65.000

Polyfone ringesignaler 32
MMS ja
Java ja
Spill på telefon og CD 3+10
Vekt 85 gram
Mål (LxBxD) 86x46x21,8
Standbytid 150-250 timer
Taletid 2,5-4,5 timer
GPRS ja
WAP 1.2.1
Dualband 800/1800
SMS-ordliste T9
Vibrasjonsvarsling ja
Bakgrunnsbilder ja
Skjermsparer ja
Utvendig antenne ja
Telefonbok (ant. navn) 250
IR-port ja
Bluetooth-port nei
Handsfree ja
Datakabel ja
CD-plate med 10 spill++  

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen