Hendig ekstrabatteri

Det er ingen tvil om at det er moro å være mobil og trådløs, men det å kvitte seg med ledningene betyr at vi også er avhengige av en over to hundre år gammel oppfinnelse, nemlig batteriet. Og selv om det er gjort store fremskritt på den fronten de siste årene, er det fremdeles slik at ikke batteriet holder så lenge som vi kunne ønsket oss.

For den som trenger ekstra god utholdenhet for sin samling med bærbare dingser har det som regel vært mulig å ordne seg på en eller annen måte. Noen enheter, som for eksempel visse modeller av mediespillere, digitalkameraer og GPS-er, bruker rimelige standardbatterier som enkelt kan skiftes ut. For andre ting som mobiltelefoner og bærbare datamaskiner er det som regel også en smal sak å ta med seg et ekstrabatteri, selv om disse er tilpasset hver enkelt enhet.

Men det å stadig dra med seg ekstra batteripakker for sine bærbare dingser er upraktisk, for ikke å snakke om at flere og flere enheter nå kommer med innebygde batterier som ikke lar seg bytte ut av menigmann. Heldigvis har vi for slike tilfeller også såkalte universal-ladere eller nødladere i alskens former og farger. Og i den kategorien er nok Universal Gadget Wrist Charger en av de kulere.Hvor behagelig det er å ha på seg dette batteriarmbåndet på 82 gram er vi kanskje litt usikre på, men med indiktatorer som sier noe om batterikapasiteten og ni forskjellige plugger - deriblant for Nokia, Sony Ericsson, LG, iPhone, PSP, Nintendo DSi, og Mini USB - er det ingen tvil om at det er en hendig sak å ha. Det at den sitter på armen gjør det også enkelt å bruke din håndholdte mens den lader, og kan altså redde deg på en ekstra lang busstur. Den kan lades opp igjen via USB.

Armåndet/batteripakka, for ekte nerder også kjent som Bracer of Battery Life +2,  er tilgjengelig hos ThinkGeek til den litt irriterende prisen av 35 dollar, altså et par dollar for mye til at den skal klare tollgrensa på 200 norske kroner. Men vi har også sett en sak som ligner veeeeldig (om enn med noen færre plugger oppgitt) hos Chinavasion, som i det minste for tiden har en mer hyggelig pris. Der får du den dessuten i hvitt.

Egenskaper:
o Oppladbart lithium ion-batteri (1,500mAh, 5.5V)
o Kapasitet: 1,500mAh, 5.5V
o Input: DC 5V
o LED-indikatorer for av-/påslått og 4 nivåer
o Av/på-knapp
o Størrelse: 256 x 34 x 12mm (ca)
o Vekt: 82g

Tilkoblinger/plugger:
o iPhone
o Nokia II (2mm)
o Nokia I (3.5mm)
o Mini USB (for Motorola/HTC/Dopod/MP3/MP4)
o LG
o Samsung i900
o Sony Ericsson
o Sony PSP
o NDS Lite
o Nintendo DSi

Pakken inneholder:
o 1 x USB batteripakke / armbånd
o 1 x Mini USB-kabel
o 1 x kabel for strøm ut
o 9 x tilkoblinger/plugger

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen