Hemmelighetsfull video viser nytt Android-nettbrett
Teknofil

Hemmelighetsfull video viser nytt Android-nettbrett

Archos' nye fjøl kan bli en alvorlig konkurrent til Asus Transformer.

De fleste kjenner nok Archos mest som en produsent av mediespillere. Produsenten har de siste par årene også laget nettbrett. I går la Archos ut en video på Youtube der de viser frem et nettbrett som likner litt på Asus' Transformer-modeller.

Les også: Test av Asus Transformer Prime

Nettbrettet skal ha fått navnet G10 xs. Ut fra videoen ser det ut til å dreie seg om et nettbrett som blir levert med tastatur og som kan klappes sammen til én pakke.

Dreie for å åpne?

Foreløpig er ikke spesifikasjoner eller nøyaktig design vist frem. Ut fra videoen kan det se ut til at brettet skal dreies rundt over tastaturet for å åpnes. Det er ikke godt å si om det roterer på en hengsel, eller sitter fast på andre måter.

Ut fra videoen ser det ut til at både nettbrett og tastatur blir svært tynne. Fargeskjemaet i videoen er grått, men det kan hende at brettet også dukker opp i flere farger.

Archos har tidligere lagt seg lavere i pris enn flere av sine konkurrenter, og dersom G10 xs kommer med kraftig innmat og Android 4.0 kan den vise seg å bli en alvorlig konkurrent til flere av produsentene på markedet.

(Kilde: slashgear.com)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen