Hemmelig iTunes info lagt ut på nett

  • Endret
En av Apples sine toppsjefer gjorde en liten tabbe og hemmelig informasjon på havnet på Internett sidene til CD BAY. Informasjonen skulle legges frem under en lukket presentasjon senere denne måneden. Når tabben ble oppdaget var det ble den raskt fjernet fra nettet.

Dette er noen punkter fra notatet:
iTunes hadde en kanon start og solgte en million sanger bare den første uka. Totalt har de solgt 3,5 millioner sanger siden oppstarten. Noe som betyr at de selger omtrent 500 000 sanger i uka. Nesten halvparten av sangene som er kjøpt 45 % er kjøpt som helt album. Vanligvis lytter kundene lytter til 10 demoer før de kjøper en sang. Kundene kan gratis høre på demoer av alle sangene i 30 sekunder før de eventuelt kjøper. 90 % av kundene har kredittkortnummer liggende hos iTunes som trekkes for hver gang de kjøper en låt.

I notatet gjør også Steve Jobs klart at Apple ikke gjør noen forskjeller på de plateselskapene som ønsker å legge ut musikk på iTunes. Apple har kun en kontrakt som gjelder uansett størrelse på plateselskapet. Det er mindre en 5 % av alle databrukere som har muligheten til å handle hos iTunes. Grunnen til det er at iTunes kun er åpen for Amerikanere og de som bruker Mac.
Kilde BBC

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen