Hemmelig beskjed i "Engler og demoner"

Det er nettstedet Filmz.dk som skriver om den hemmelige beskjeden som skal befinne seg i den nye teaseren til "Engler og demoner", som er den kommende prequelen til "Da Vinci koden":

Robert Langdom er igjen på farten i
Robert Langdom er igjen på farten i "Engler og demoner".

Illuminati

51 sekunder inne i traileren dukker ordet "Illuminati" opp. I midten av hver bokstav finner man andre bokstaver, som til sammen staver ordet "Alters of Science". På domenet Altarsofscience.com, som er eid av Sony Pictures, kan man se en videofeed av et rom med ordet "Illuminati" skrevet på en vegg og en mekanisme som ligner på en bombe. Det er også en nedtelling som utløper 15.mai, samme dato som "Engler og demoner" har premiere.

Mystisk kildekode

Hvis man undersøker siden kildekode finner man ordene: "Vi vil tilintetgjøre deres fire søyler, brennmerke deres verdier og ofre dem på vitenskapens alter...og deretter rive deres kirke ned over dere. Vatikanstaten vil bli oppslukt av lys.".

I "Engler og demoner", som foregår før handlingen i "Da Vinci koden", havner symboleksperten Robert Langdon mitt i et omfattende mysteruim i Roma, hvor han er blitt innkalt til en oppgave som viser seg å ha forbindelse til mektige krefter med eldgamle røtter.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telipol Fri 6GB


Jeg bruker mye data:

Telipol Fri 12GB


Jeg er superbruker:

Telipol Fri 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen