Helter med filmmuskler

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Mens den populære TV-serien ”Heroes” allerede har påbegynt sin andre sesong i statene, har vi her i lille Norge så vidt fått en smakebit av serien som nå nylig startet på NRK3. Alt i USA er som kjent stort, og derfor er planleggingen av en seks delers spin-off serie kalt ”Heroes: Origins” er i full sving.

”Heroes: Origins” skal sendes i midtpausen av sesong 2, og ta for seg èn ny superhelt for hver episode. Mot slutten av serien skal seerne selv få avgjøre hvem av superheltene som skal følges videre i Heroes-universet. Ifølge Empireonline.com er flere kjente filmnavn tilknyttet prosjektet.

Denne karen skal regissere første episode av
Denne karen skal regissere første episode av "Heroes: Origins".

Kevin Smith i førersetet

Det er allerede kjent at tegneserieentusiast Kevin Smith (”Clerks”, ”Dogma”) skal skrive og regissere den første episoden av spin-off serien. Nå tilføyes det at skrekkregissør Eli Roth (”Hostel”) og manusforfatter Michael Dougherty (”Superman Returns" og ”X-Men 2”) også skal få leke seg med superheltserien. Mens Roth både skal skrive og regissere sin episode, holder Dougherty seg til skrivebordet for denne gang.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen