The Culling 2 var et nytt Battle Royale-spill i likhet med PUBG og Fortnite, men fjernes nå fra butikkhyllene etter en minneverdig dårlig lansering.
The Culling 2 var et nytt Battle Royale-spill i likhet med PUBG og Fortnite, men fjernes nå fra butikkhyllene etter en minneverdig dårlig lansering. (Foto: Xaviant Games)

Helt nytt spill legges ned bare åtte dager etter katastrofal lansering

Utviklerne beklager overfor sitt publikum etter lanseringen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Etter den grusomme lanseringen 10. juli har Xaviant Games, skaperne av The Culling 2, fortalt at spillet legges ned og ikke lenger vil være mulig å kjøpe.

Samtidig vil også alle som har kjøpt spillet få pengene tilbake.

Battle Royale-spill 

The Culling 2 skulle være en direkte etterfølger til The Culling, et spill inspirert av The Hunger Games. Spillet leverte imidlertid så absolutt ikke og har blant annet blitt sterkt kritisert for å tatt ideer fra andre populære Battle Royale-spill som PUBG (PlayerUnknown's Battlegrounds) og H1Z1, samt å ha gått vekk fra det som gjorde The Culling unikt.

The Culling 2 legges dermed ned kun åtte dager etter den katastrofale lanseringen. Allerede et par dager etter lansering var spillet så å si folketomt. Med skremmende dårlige kritikker på Steam (86% er negative) var det vanskelig å se for seg at flere ville kjøpe spillet.

Xaviant Games har kontaktet Valve, Sony og Microsoft og fått dem til å fjerne spillet fra de digitale butikksidene.

Beklager

I en unnskyldende video kan man se en preget John Van Veld, COO I Xaviant Games, fortelle om den dårlige lanseringen og planene fremover for spillserien.

Han forteller blant annet at de velger å ta for seg The Culling og gå tilbake til spillets tilstand ved lansering i 2016 og bygge videre på det.

Videre sier Van Veld at The Culling nå vil være gratis å spille for alle, og kan lastes ned via Steam.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen