Hello Kitty til Norge

Hello Kitty til Norge

Mobilen.no meldte tidligere i år at BenQ hadde tatt sjarmørfrakken på, og laget en Hello Kitty-versjon av billigmodellen BenQ-Siemens AL26.

Nyheten vakte stor interesse, og nå har BenQ bestemt seg for å ta inn et parti av den rosa kattemobilen til Norge.

- Vi har ikke fått noe konkret tidspunkt på når den kommer, men vi kan bekrefte at vi vil ta inn BenQ-Siemens AL26 Hello Kitty, sier produktsjef i BenQ Stian Andresen til Mobilen.no

Enkel
Hello Kitty er absolutt ikke blant de smarteste mobiltelefonene på markedet , men med både spill, bakgrunnsbilder, ringetoner og temaer med Hello Kitty er det slett ikke nødvendig å være spesielt smart.

Er du hekta på Hello Kitty og synes den lille kattepusen er det søteste som finnes, har BenQ-Siemens AL26 trolig nok maling, mjauing og murring til at du lar deg overbevise.

Til tross for at BenQ ikke har noe eksakt tidspunkt for lanseringen i Norge, anslår Andresen at telefonen vil være tilgjengelig hos enkelte forhandlere i månedskiftet oktober/november. Selv med småforsinkelser kan du altså ønske deg Hello Kitty-mobilen til jul.

- Prisen er heller ikke fastsatt, men den vil trolig bli noe dyrere enn originalutgaven av BenQ-Siemens AL26, sier Andresen.

Ler mer om Hello Kitty-mobilen her.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen