Hello, I'm Gates

Om du tror at teknonerder er helt grønnsak på mote, og stort sett foretrekker utvasket T-skjorte og selebukse til både hverdag og fest, så tar du nok feil. I hvert fall i noen tilfeller.

Den klassiske nerden med colabunn-briller opplever nå å få tung konkurranse fra nerder som er fine i tøyet. Sistnevnte går gjerne noe alternative moteløyper, og denne lille LED-skjermen er et godt eksempel på det.

Det er nemlig ikke uvanlig menn i dress også tar på navneskilt på pressekonferanser, seminarer eller andre type samlinger. I en nerds øyne er slike navneskilt håpløst gammeldagse, og dette LED-skiltet fra ComputerGear er bare svar på etterspørselen.

Med syvlinjers LED-skjerm skal skiltet kunne vise fire bokstaver på det meste, og kan programmeres til å vise titler eller navn med opptil 50 bokstaver. Bokstavene legges inn direkte og du kan selv bestemme hvor raskt teksten skal rulle og hvilken vei den skal rulle.Mulighet til å bytte batteri selv og en enkel festemekanisme gjør at skiltet er lett anvendelig og enkelt kan festes i skjortelommen.

Om du ønsker å være en moteriktig nerd vil dette skiltet lette deg for vel 30 dollar, eller rundt 200 kroner. Skiltet kan kun kjøpes på hjemmesidene til ComputerGear.

(Kilder: ComputerGear)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen