Heller surfing enn sex
Teknofil

Heller surfing enn sex

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Sex er ansett som et instinkt og primærbehov hos oss mennesker. Surfing er derimot ikke ansett som like nødvendig for vår overlevelse på jorden. Likevel er det mange kvinner som prioriterer surfing fremfor sex.

Kan ikke leve uten nett
En undersøkelse utført av Harris Interactive på vegne av Intel viser at hele 65 prosent av amerikanske nettbrukere ikke kan leve uten Internett, mens hele 71 prosent oppgir at det er viktig å ha tilgang på Internett for å kunne holde seg oppdatert på samfunnsutviklingen. Mer overraskende er det kanskje at flere ville gi opp sex for å kunne komme seg på nett. Spesielt gjelder dette kvinner. 46 prosent av kvinnene i undersøkelsen oppgir at de vil gi opp sex i to uker for å komme seg på nett i den samme perioden. Menn er ikke like villige til å gi opp sengegymnastikken, men fortsatt sier 30 prosent av den mannlige halvdelen at de vil gå med på det samme.


Internett viktigere enn TV
Det er ikke bare sex som må vike for tilgangen på nett. Også TV må se seg slått. Over halvparten av deltakerne i undersøkelsen sier de heller vil ha en uke med Internett enn to uker med TV. Andre goder ville de fleste gitt gladelig opp for tilgang på nett.

- De fleste voksne amerikanere anser Internett som et viktig verktøy for å styre personlig økonomi, finne tilbud og de beste prisene ved shopping, og mange vil heller ha Internett enn goder som å kunne spise ute, gå på klesshopping og kjøpe medlemskap i treningsstudio, skriver Intel i pressemelding.

En undersøkelse gjort i Storbritannia viser samtidig at menn er villige til å gå i sølibat for store plasmaskjermer
. Dette vil si at om du gir menn store skjermer og fratar kvinnene Internett, vil du kunne stoppe befolkningsveksten på jorden rimelig fort.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen