helletopp

Hell filer fra telefonen

Det dukker stadig opp nye løsninger for hvordan du styrer mobiltelefoner og mp3-spillere. Sony Ericsson har allerede laget modeller du kan riste for å skifte musikk, Iphone og Neonode N2 styres ved hjelp av fingerbevegelser, og det dukker stadig opp flere konsepter.

Konseptmodeller blir ofte værende som nettopp det: Konsepter. En av årsakene til dette er ofte at det ikke eksisterer teknologi som gjør ideene gjennomførbare. At det innimellom dukker opp løsninger som får oss til å lengte etter raskere utvikling, er det flere eksempler på. En av de mest interessante ideene vi har sett på lenge kommer fra designeren Ryan Han, som har laget en konseptmodell av en mediespiller som styres nesten utelukkende med håndbevegelser.

Den fiffigste funksjonen er kanskje måten du skal overføre filer på. I Ryan Hans konsept er tanken nemlig at ikonene på skjermen skal kunne "helles" i den retningen du vipper enheten. Når ikonene treffer kanten på enheten, overføres de videre i retningen du "heller".

I tillegg til den morsomme filoverføringsmåten, skal du også kunne bruke vanlige fingerkommandoer på samme måte som andre enheter med berøringsfølsomme skjermer.

(Kilde: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen