Helgemoro: Lama V3 R/C-helikopter

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Lama V3
Lama V3

Selv den mest hardbarkede data-entusiast trenger et avbrekk fra skjerm-stirringen. I denne artikkelserien kikker vi på ulike produkter som kan være nyttige i den sammenheng. Først ut er det radiostyrte helikopteret Lama V3.

Det å ha en hobby er viktig. Gjennom hobbyen finner man ro og avkobling fra hverdagens kjas og mas, stressnivået senkes og pengeboken slankes. Alle menn - selv de som ikke tør innrømme det - har en liten guttunge inni seg som bare venter på å slippe frem. Som gutt har man definerte idealer og ønsker for framtiden; Idealer og ønsker som vil prege resten av livet. Ønsket om å bli brannmann, pilot, politi - rollemodeller som man beundrer hemningsløst. Ta med en guttunge på et flyshow, og en potensiell pilot er født!

Undertegnede har en temmelig dårlig skjult drøm om å bli pilot, men alder og økonomi begrenser mulighetene. Et flysertifikat for kommersiell flygning (CPL) koster rundt en halv million og opp, og et privat flysertifikat (PPL) koster gjerne et sted mellom 50 og 100 tusen. Heldigvis finnes det modellfly, og i det siste har jeg fått leke meg med ovenstående leketøy - LAMA V3.

Takk til Microplex.no som sendte Lama V3 til test.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen