(Bilde: Enaze Uddin / YouTube)

Hele Google Nexus 5 vises fram i video

Alle vinkler avslørt i 7 minutter lang snutt.

Etter at nesten samtlige detaljer om Google Nexus 5 ble lekket nylig, har ikke mye vært overlatt til fantasien. Nå har enda mer av den kommende smarttelefonen blitt avslørt, i en sju minutter lang video som viser dingsen i aksjon fra alle vinkler.

Videoen, som du kan se nederst i saken, ser ut til å være av en prototype. Nexus-logoen er ikke til stede, kameraobjektivet ser ut til å være grovt i kantene, og programvaren ombord blir kalt KeyLimePie – og ikke det offisielle KitKat.

Den lekkede videoen stammer antakelig fra den franske forhandleren Club SFR Smartphones, som lastet opp videoen med «privat» huket av på YouTube. Til tross for dette har den altså funnet veien til offisielle kanaler via YouTube-brukeren Enaze Uddin.

Toppspesifikasjoner

I videoen ser vi ellers mye av det vi har forventet: En IPS-skjerm på 4,95 tommer, stort kamera på baksiden og to høyttalere nederst.

Nexus 5 skal videre ha en oppløsning på Full HD 1080p, 16/32 GB internminne, 2 GB RAM, 2,3 GHz Snapdragon 800-brikke, 8 MP-kamera med optisk bildestabilisator, frontkamera på 1,3 MP, 2300 mAh-batteri, trådløs lading og et vell av sensorer.

Nexus 5 og Android 4.4 KitKat er forventet å bli avduket offisielt den 15. oktober.

Her er det vi vet:
Alle detaljer om Nexus 5 kan være lekket »

(Kilder: Engadget og Pocket-lint)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen