Headweb til Norge

Mange av oss setter pris på en god film, spesielt nå med lange og ikke minste kalde vinterkvelder. Måten man kan få sett en film er mange, både via å leie eller kjøpe en film i butikken, men også med noen få tastetrykk på PC-en.

I følge en pressemelding er Headweb Sveriges ledende nettjeneste for streaming og nedlastning av film. Den 4. februar åpnes den nye tjenesten fra Headweb også her til lands, og vil i første omgang være invitasjons-basert. I samarbeid med blant annet Paramount, Warner Bors og SF vil den kommende tjenesten tilby over 1 900 titler. Du kan allerede i dag gå inn på Headweb.no for å søke om en invitasjon.

Lovlig alternativ
Privatkopiering av filmer har lenge vært i søkelyset, og tidligere i år fikk rettsaken rundt nettstedet Pirate Bay mye medieoppmerksomhet. Headwebs mål er å bli best i klassen på lovlig nedlastning av blant annet filmer, og utvider derfor til det norske markedet.

- Vår ambisjon har alltid vært å bli den ledende film-tjenesten i det nordiske markedet og dette er begynnelsen på vår utvidelse. Vi startet Headweb 2006 for vi ønsket å ta opp behovet for et lovlig alternativ til piratkopiering, og nå har vi tenkt å fylle gapet i det norske markedet, sier Peter Alvarsson, grunnlegger av Headweb.

Vi kommet nærmere tilbake med både en sniktitt og en fullverdig test av Headweb.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen