HDMI-kabler rustet for fremtiden

Nye og kommende formater og teknologier som 3D og 4K byr på utfordringer for konsumenter som av diverse årsaker må dra HDMI-kablene sine over lengre avstander – som for eksempel mellom en projektor og et hjemmekinosystem, eller liknende.

Transparent Audio tilbyr en løsning på problemet med å innføre ny Active HDMI-teknologi på kabler av typene Performance og High Performance. Kabler med Active HDMI vil ha et innebygd nettverk som kompenserer for lengden og de elektriske egenskapene til kabelen.

Koster å være kar

Kablene vil ikke bli billige. Det vil koste rundt 600 kroner per meter for Transparent Performance HDMI, og det blir rundt 2500 kroner for 9 meter av Active Performance HDMI-kabler, som også vil bli tilgjengelig i 12 og 15 meters lengde.

Transparent High Performance HDMI-kabler vil koste rundt 1500 per meter, mens Active High Performance HDMI begynner på 9 meter med en prislapp på rundt 4700 kroner. Sistnevnte vil også bli tilgjengelig med lengdene 12, 15 og 20 meter.

Premium

Transparent gir seg ikke der og annonserer også Premium HDMI som gir høyhastighetsytelse og 3D-video på opptil 7,6 meter, samtidig med en betydelig forbedret digital overføring av lydsignaler sammenlignet med kabler av typene Performance og High Performance HDMI.

Den nye Premium HDMI-kabelen er konstruert for å sikre kvaliteten på og beskytte det digitale signalet fra eksterne forstyrrelser. Kabelen er også utstyrt med gullbelagte kontakter av høy kvalitet som skal sørge for mer pålitelige tilkoblinger.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Anslått veiledende pris for én meter av Transparent Premium HDMI er 2900 kroner.

(Kilder: Home Theater Review)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen