HD videokamera for amatører

Se større bilder i produktguiden

Selv om Sony ikke har oppgitt noen pris på kameraet, så går det fram av den informasjonen vi har fått at det er et kamera som retter seg mot hjemmemarkedet, altså den vanlige bruker, uten alt for store forhåndskunnskaper. Når dette er et videokamera med ekte HDV-støtte, så blir det straks et meget spennende produkt for dem som liker å filme, og har investert i HDTV hjemme.

Kameraet er kompakt, og veier bare 680g uten batteri. Det gjør at det er mulig å ta det med seg dit man går, uten at det blir en alt for stor ekstra belastning.

Sony oppgir en batterilevetid på 5 timer, men det tallet skal tas med en klype salt eller tre. For det første er det med et høykapasitetsbatteri som ikke følger med. For det andre er det resultatet av en test gjort ved sammenhengende filming, uten bruk av LCD-skjerm, zoom eller autofokus (sett kameraet på stativ, og film et statisk motiv i fem timer – det blir det spennende film av). Uansett gir det en indikasjon på at det er mulighet for å filme en god stund uten at batteriet gir opp.

Kameraet har mulighet for manuell fokus for dem som ønsker å ha kontrollen med dette selv. Det er også histogramvisning for bedre å kunne vurdere eksponeringen.

Veldig mye informasjon har ikke blitt gjort tilgjengelig for oss ennå, men dette ser ut som et kamera som kan bli svært interessant for de som ønsker HDV.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen