HD-video med GPS på innerlomma

Annonsør­innhold
Les hele saken »

HDR-TG7VE

Med GPS i videokameaet trenger du ikke gå deg bort mer.
Med GPS i videokameaet trenger du ikke gå deg bort mer.

Sonys nye gadget, Handycam har titan-finish og er så lite at det passer i lomma. Opptak skjer til internminnet på 16GB, eller du kan sette inn et MemoryStick minnekort. Det har 10x optisk zoom og 2,7 tommer skjerm.

Opptak skjer i 1080i, altså ikke skikkelig ”Full-HD”, men for alle praktiske formål holder dette. Høyeste opptakskvalitet er 16 Mbps. Kvaliteten er altså ikke helt på høyden med de beste, men de fleste vil være villige til å ofre litt for størrelsen.

Kameraet har innebygd GPS, så du kan registrere både hvor du er, og hvor videoen blir tatt opp. Dette kan være nyttig for dokumentasjonsformål.

En litt morsom nyhet er automatisk videoredigering. Kameraet kan sette sammen en ferdig redigert video av det den tror er høydepunktene, ferdig med overganger, musikk og hele pakka. I hvilken grad den er i stand til å velge de sekvensene du selv ville valgt er vel tvilsomt, men som en rask gjennomgang kan det jo være gøy.

Hendig sak, men hvordan er kvaliteten?
Hendig sak, men hvordan er kvaliteten?

Hvis du vil ta stillbilder, kan du gjøre det med en oppløsning på 4 megapiksler.

Vi er litt skeptiske til størrelsen. Mange produsenter har uttalt at de ikke vil komme med små kameraer som dette, for det må gjøres for mange kompromisser med optikken og andre komponenter til at du får den videokvaliteten som HD fortjener. Derfor er vi litt redde for at du mister litt mye med denne modellen, men før vi har testet den, kan vi naturligvis ikke være sikre.

Godsaken blir å få kjøpt fra og med mail, og veiledende pris er på 8900,- kroner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen