HD-video for alle penga
Teknofil

HD-video for alle penga

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Først ute var Canon, med fem nye HD-videokamera, skriver Engadget. Legria HF S10 and Legria HF S100 er begge modeller som bruker flashminne i stedet for harddisk, og kommer med 32 GB internminne som du kan utvide med minnekort.

Begge kameraene har den nye Digic DV III bildeprosessoren, en 8,5 megapikslers Full HD Cmos-sensor, ansiktsgjenkjenning og mulighet til å ta stillbilder med åtte megapikslers oppløsning.

Modellene Legria HF20 og Legria HF200 er også flashminnebaserte, har en 3,5 megapikslers Full HD Cmos-sensor og en linse med 15x zoom. Sistemann er HV40 HDV, som har en tre megapikslers Full HD Cmos-sensor, 10x zoom og støtte for 24p.

Også Samsung kjører på med fire nye HD-videokamera, og er først ute med 64 GB internt flashminne. HMX-H106, HMX-H105, HMX-H104 og HMX-H100 kommer alle med Full HD-brikker og en Schneider Kreuznach Varioplan HD-linse med optisk bildestabilisering.

Det er likevel H106 som er kremen i lanseringen. Dette er det første Full HD videokameraet som har internt flashminne på 64 GB. H105 og H104 har henholdsvis 32 GB og 16 GB flashminne innebygd. I H100 må du putte inn ditt eget minnekort før du kan ta opp video.

Lurer du på å kjøpe videokamera? Her finner du vår store test av sju modeller.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen