HBO på Samsung-dingser

Vil inkludere filmtjeneste på mobiltelefoner, nettbrett og smart-TV-er.

Den amerikanske TV-kanalen HBO, som er kjent for en rekke populære TV-serier, etablerer seg snart i Norge.

Med seg på laget har de fått Samsung, som kommer til å forhåndsinstallere tilgang til HBO på de fleste av Samsungs smartmobiler, nettbrett, smart-TV-er og Blu-ray-spillere.

Samsung Nordic og HBO Nordic annonserte sine felles planer på den store IFA-messen som går av stabelen i Berlin i disse dager.

Under 10 euro i måneden

HBO er en reklamefri betalingstjeneste, men de som kjøper en Galaxy Note 10.1 eller Galaxy Tab 2 10.1 i september vil få med en app som gir tilgang til tjenestene gratis i seks måneder. Deretter koster det under 10 euro i måneden, ifølge en pressemelding fra Samsung. Senere vil tjenesten også komme på øvrige Samsung-produkter, men det foreligger ikke noe informasjon om når dette er på plass.

– Nå kan brukeren velge og vrake blant det beste HBO har å tilby, enten man sitter på bussen med sin smarttelefon, ved skrivebordet med PC-en, i sofaen foran TV-en eller i sengen med nettbrettet. Dette handler om valgfrihet, og det er et nøkkelord hos oss i Samsung, sier Thomas Anderfelt, vice president for Samsung Electronics Nordic.

Anderfelt sier i pressemeldingen at samarbeidet handler om en strategisk utvidelse for Samsung.

HBO står bak serier som blant annet Boardwalk Empire, The Newsroom, Game of Thrones, True Blood, The Sopranos og The Wire. I tillegg vil abonnentene få tilgang til filmer fra de fleste av Hollywoods filmselskaper, samt internasjonale og uavhengige selskaper. Seriene vil bli tilgjengelig med norsk teksting umiddelbart etter at de er blitt sendt i USA.

Les også: HTC har åpnet filmtjeneste i Norge

Vårt søsternettsted Hardware.no har mer om den norske HBO-lanseringen.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen