Test

Hauppauge! WinTV-PVR-500MCE


Hauppage! WinTV-PVR-500 er i utgangspunktet et helt vanlig TV-kort for bruk med Windows Media Center 2005 og lignende programmer, men der hvor vanlige kort gir seg, har PVR-500 dobbelt av alt: To tunere, to S-video-innganger, to kompositt-innganger, og to doble phono-innganger for lyd.

Med to tunere kan man ta opp et program mens man ser på et helt annet, eller man kan ta opp to programmer samtidig. Dette gjør at PVR-konseptet blir tatt opp på et mer fleksibelt nivå.

I tråd med idéen om at den eldre teknologien kan kombineres med den nye, blir det også mer og mer vanlig at TV-kortene kommer med integrert radiotuner (FM). Slik er det også på WinTV 500 PVR.

PVR-150 ligger i det øvre prissjiktet av TV-kort. Er man interessert i rimeligere og enklere TV-kort kan man ta en titt på vår sammenligningstest fra desember i fjor.

Metodikk

Vi har vurdert generell stabilitet, hvor lettvint det er å gjøre programmerte opptak og om tidsskifting fungerer så trinnløst som det bør gjøre. Vi har videre vurdert signalfølsomhet, og respons/rekkevidde ved bruk av fjernkontroll.

Kortene er testet med takantenne uten noe form for forsterkning, og alle kortene har selvsagt fått det samme signalet. Radiotuneren er testet med medfølgende antenne.

Kortet er testet på Windows XP Media Center 2005, men vi har også prøvd det ut med med tredjeparts programvare, navnlig Got All Media, Meedio og Mediaportal. Testingen er utført på følgende oppsett: Intel D875PBZ, Pentium 4 2,4C, 1 GB DDR400, GeForce 6600 GT og Seagate Barracuda 7200.7 SATA 120 GB.

Takk til Komplett.no for utlån av TV-kortet.

Hauppauge WinTV-PVR-500MCE   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen