Hastighetsmåler for internettlinjer

Danbit AS presenterer nå et nytt type lommeinstrument, kalt ETH-BAND, som kan brukes til å måle om din internettleverandør holder hva den lover. Resultatet er klart på noen få sekunder.

Internettforbindelser av typen ADSL for eksempel, er blitt meget populære de senere årene. Man betaler fast beløp uansett hvor mye man surfer, men usikkerheten ligger i om man får den hastigheten man betaler for. ETH-BAND skal ifølge Danbit kunne finne ut den reelle overføringshastigheten på en internettforbindelse.

ETH-BAND er et kompakt måleinstrument som kobles inn mellom PC og internettforbindelsen. Instrumentet måler sende- og mottakshastighet (både gjennomsnitt og maksimum), antall feilpakker og annen type informasjon. Testen tar ca. 10 sekunder og resultatene vises på en innebygd skjerm. Resultatet kan overføres til en PC eller en skriver gjennom en seriell kabel. Instrumentet drives av 4 AA batterier og leveres med seriell kabel og ethernet-kabel.

ETH-BAND skal være tilgjengelig på lager hos danbit.no og prisen er 1.198,- ekskl. mva.

Det skal også nevnes at det finnes en rekke programvarebaserte tjenester på nettet som gjør en lignende jobb som ETH-BAND. Hvorvidt disse er bedre eller dårligere har vi ikke grunnlag for å uttale oss om, men en oversikt over slike tjenester finnes på denne siden.

(Kilde: Danbit.no)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen