Harry Potter er utsatt

Vi må nå vente over et halvt år på å få se Harry og resten av gjengen igjen.
Vi må nå vente over et halvt år på å få se Harry og resten av gjengen igjen.

Dårlig nytt for alle Harry Potter-fans: Den nyeste filmen, "Harry Potter og halvblodsprinsen", som egentlig skulle komme på kino 21. november, er nå utsatt over et halv år og vil ikke slippes før 17. juli i 2009. Dette melder Empireonline.com.

Ingen problemer

Men dere kan slappe helt av - filmen er ikke utsatt på grunn av vanskeligheter. Den ferdige filmen ligger nok allerede trygt låst inn i Warners hvelv. Studioet har nemlig forsikret oss om at filmen ble gjort ferdig da den skulle.

Utsettelsen av filmen skyldest derimot at forfatterstreiken lagde flere store gap i filmverdenen sommeren 2009. Så i stedet for at vi kanskje skulle finne noe bedre på kino, så setter studioet ganske enkelt filmen opp på kino en periode der den møter liten konkurranse.

Vil ikke påvirke neste film

Jeff Robinov har også forsikret oss om at dette ikke skal påvirke premieredatoen til "Harry Potter og dødstalismanene". Noe som på den positive siden vil si at gapet mellom "Harry Potter og halvblodsprinsen" og "Harry Potter og dødstalismanene" blir relativt lite.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen