Harman lanserer app for trådløse systemer

Harman lanserer app for trådløse systemer

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Harman har lansert en ny applikasjon for Apple-produkter – kalt Powered by Crown. Applikasjonen er lagd av Crown Audio, som er et datterselskap av Harman. Powered by Crown lar brukeren kontrollere kompatible forsterkere med nettilgang fra sin iOS-enhet som iPod, iPhone og iPad.

Det er hovedsaklig forsterkere fra Harman-selskapene Crown og JBL som kan dra nytte av denne nye funksjonen – hvor man blant annet kan fikle med lydequalizer, sjekke lydstyrke og observere waveforms produsert av forsterkeren i sanntid.

Langsiktig strategi

Man kobler enkelt og greit den aktuelle forsterkeren til en trådløs router og knytter de to produktene sammen via applikasjonen. Powered by Crown støtter i tillegg et ubegrenset antall lydsystemer, så lenge de er knyttet til det samme nettverket.

Å støtte iOS er blant Harmans langsiktige strategi for å benytte seg av IP-nettverksteknologi for å få ulike lydsystemer til å kommunisere med hverandre gjennom en proprietær HiQnet-protokoll.

Harman sier at HiQnet-protokollen er "verdens første konnektivitets- og kontrollprotokoll som klarer å integrere alle produktkategorier i en signalkjede for profesjonelle lydsystemer av alle typer, størrelser og enheter."

Pris og tilgjengelighet

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Powered by Crown er tilgjengelig nå på Apples app-butikk for 21 kroner og er kompatibel med iOS-enheter som kjører på iOS 3.1.3 eller nyere.

(Kilder: Crown Audio, PC World)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen