Harket til gull på mobil

Sony Ericsson og Netcom har sikret Morten Harket gull for sin første single, Movies. Hvis du er blant dem som kjøpte disse kampanjetelefonene i vinter, kan du nå laste ned Morten Harkets nye soloalbum, Letter from Egypt, direkte til mobilen gratis. Er du en av disse, vil du i løpet av få dager få en SMS fra Netcom med instruksjoner om hvordan du kan laste ned hele albumet.

I går lanserte Morten Harket det nye soloalbumet med lukket konsert på Rockefeller. Albumets første single, Movies, ble lansert i november og utgitt på Walkman-telefoner som følge av et samarbeid mellom artisten, Sony Ericsson og Netcom. Salget av Movies-singelen gjort på mobiltelefoner har passert 5.000 – hvilket kvalifiserer til gull.

- Morten kom til oss og fortalte hvordan han lenge har brukt mobiltelefonen som et viktig verktøy for å skape musikk. Han foreslo samtidig et samarbeid med dette som tema. Det er utrolig morsomt at kampanjen har vært vellykket så langt, og at singel-salget på våre Walkman-telefoner kvalifiserer til gull, sier Erik Sandsmark, National Account Manager i Sony Ericsson i Norge.

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen