Hardware.no på radio

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hardware.no blir analoge radiogjester

Hardware.no er invitert til en ukentlig teknoprat i programmet Janssons Tur, som sendes samtidig på de største lokalradioene i Østfold - og når resten av landet via webkast. Det klarte vi ikke å si nei til.

En teknoprat i uken

Janssons Tur sendes hver dag mellom klokken 11.00 og 14.00 - og den første visitten vår er allerede i dag klokken 12.00. Deretter kommer vi innom hver onsdag til samme tid.

Programmet sendes også som webkast her, og etterpå tar vi sikte på å legge ut en utvidet podkast/MP3-versjon på Hardware.no.

I løpet av timen vi er i studio skal vi diskutere spennende produkter og interessante trender og teknonyheter med Jessica Jansson. Hun er nok ikke er like oppdatert på data som den gjennomsnittlige Hardware.no-leseren, så vi regner med å måtte forklare ett og annet uttrykk i løpet av sendingene...

Konkurranse hver gang

Innimellom skal vi etter hvert også snakke om spill og spillnyheter fra Gamer.no, mobilstoff fra Amobil.no og digitalkameraene som Akam.no tester.

I det første programmet tar vi med oss en liten og en stor bærbar PC og diskuterer bærbare generelt, snakker litt om spillet F.E.A.R, og har en konkurranse med premier fra Creative.

Siden det er radio tar vi nemlig med noen godsaker hver gang - som vi gir bort til de som klarer å svare på de (svært) vanskelige tekniske spørsmålene våre ;)

Men for å være med på disse må du høre på via eternett eller Internett. Konkurransene er åpne en hel uke etter sending, slik at også de som bor utenfor Østfold kan være med.

Her hører du Hardware.no på radio:


Radio Moss


Radio Fredrikstad


Radio Sarpsborg

Webkasten finner du her.

Podkast etter sendingen

Etter hver sending skal vi prøve oss på å legge ut en utvidet podkast, pekere til tester og mer informasjon om produktene vi har diskutert, her på Hardware.no.

Men husk å høre på radio i dag klokken 12.00: Og ikke glem at dette er første gangen vi tar på oss den analoge hatten og går til radioen - så være snille med oss :)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen