Hardware-podcast uke 9


Hardware-nettverket besøker radioverdenen

Tekno-turs andre runde med nytt navn på lokalradiostasjoner over hele landet er klar til nedlasting som podcast. Denne gangen har vi med mye moro i studio, og deler ut en Samsung E360-telefon - i en konkurranse som er åpen helt til neste onsdag.

Podcasten for uke ni kan du laste ned som en ren MP3-fil her, og du finner oss i iTunes via denne pekeren (du må muligens abonnere først for å se det siste programmet, inntil Apple oppdaterer serveren sin).

Akam.no til himmels
Denne uken reiser Akam.no-redaktør Erik Faarlund til verdens tak - nærmere bestemt til Himalaya. Dette blir en flott anledning til å ta massevis av spennende bilder, og samtidig fungerer det som en ekstrem testplattform for elektronikk som kamera og bærbar PC.

Alternativ tekst mangler

Faarlund tar med seg syv kameraer med enda flere linser og objektiver for å se hvordan de fungerer i ekstreme trykk- og temparturforhold. Samtidig har han med seg en Panasonic Toughbook - en herdet maskin som er beregnet på akkurat slike forhold, i tungindustri og militæroperasjoner som stiller helt spesielle krav.

Ukens spill: Konsoller i lomma
Mange er ikke klar over hvor langt mobile spillkonsoller har kommer siden Gameboyens tid, og det er et godt stykke. Vi tar med oss en Nintendo DS og en PlayStation Portable (PSP) i studio for å foklare de forskjellige mulighetene og egenskapene.

Ukens spill er selvfølgelig også mobilt - Phoenix Wright: Ace Attorney viser mange av de beste egenskapene i Nintendos DS-konsoll, samtidig som det oser av selvironi og humor :)

Vinn en Samsung E360
Samsungs siste kamskjelltelefon gir deg det meste du trenger i farten - som bluetooth, mp3-spiller og radio - og du kan til og med endre sanger og radiokanaler når den er lukket via knappene i fronten.


Telefonen har også to skjermer - med OLED på utsiden og TFT på innsiden. Den kan bli din hvis du klarer å svare på mobilspørsmålet vårt mot slutten av programmet. Lykke til!

Vinneren av forrige ukes fotoskriver fra Canon ble David Arntsen - fra Strömstad(!). Gratulerer!


Her hører du Hardware.no på radio:


Radio Moss


Radio Fredrikstad


Radio Sarpsborg

Webkasten finner du her.

Podcasten finner du her.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen