Hardware-podcast uke 8


Hardware-nettverket besøker radioverdenen

Denne uken døper vi programmet om til Tekno-Tur, og sendes på radiokanaler over hele landet - fra langt i nord til langt i sør. Etter hvert kommer vi på en lokalradio nær deg, i tillegg til at du kan høre oss på webcast og podcast når og hvor som helst.

Denne uken feier vi lett over de største sakene fra tiden som gikk i Hardware-nettverket; fra mobiltelefonen for de aller rikeste, til Apples 30-årsdag og Vistas siste utsettelse.

Podcasten for uke åtte er nå klar som MP3-fil her, og du finner oss i iTunes via denne pekeren (du må muligens abonnere først for å se det siste programmet, inntil Apple oppdaterer serveren sin).

Testet: Fem fotoskrivere

Fem fotoskrivere har gått runden i Akam.nos testlokaler, der de har blitt målt med vekt, stoppeklokke og mange øyne som har vurdert bildekvaliteten.


Resultatet ble kanskje litt oppsiktsvekkende i og med at kvaliteten var så sprikende som den var, så hvis du tenker på en fotoskriver er Akam.no stedet å sjekke :)

Ukens spill: Gudfaren

Gudfaren-filmene er kanskje den beste mafiaserien på film noensinne; men klarer spillet å følge opp Corleone-familiens storhet? Ikke i følge Gamer.no - som anbefaler fire år gamle Mafia i stedet.

Merkelig nok har det nå plutselig også kommet et Scarface-spill. Kan Apokalypse Nå-spillet være langt unna?

Vinn en fotoskriver!

Denne uken stiller vi et spørsmål om PC-ens historie, siden det passer så godt med bursdager og utsatte operativsystemer. Det finner du mot slutten av sendingen - og hvis du svarer riktig på spørsmålet vårt, kan du vinne en Selphy CP-710 fotoskriver fra Canon.


Alternativ tekst mangler

For å være med må du sende SMS til adressen i programmet med rett svar - og konkurransen er åpen til neste tirsdag for at også lytterne på podcasten kan være med. Lykke til!

Vinneren av forrige ukes høyttalere fra Creative ble Ellen Markussen. Gratulerer!


Her hører du Hardware.no på radio:


Radio Moss


Radio Fredrikstad


Radio Sarpsborg

Webkasten finner du her.

Podcasten finner du her.

Generell feed til andre programmer (f.eks. Winamp)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen