Hardware-podcast uke 3


Hardware.no besøker radio på østlandet

Mens vi fortsetter besøkene på Radio Moss og Janssons tur, og eksperimenterer med podcaster, har vi nå klart å lage en RSS-feed til selve mp3-filen.

Du finner oss nå også på iTunes Music Store via denne pekeren.

Ukens radioprat handler om de evige nettverksproblemene nå som alt er trådløst - og vi gjør vårt beste for å svare på spørsmålet om det er mulig å sende nettverk over eteren. Det er det, nemlig :)

Vi tester jevnlig trådløse nettverksløsninger, og selv om mange mener at åpne nettverk er en fordel for alle - er det også mange som er litt redde for å starte med trådløst uten å kunne låse tilgangen.

Samtidig snakker vi litt om hva vi kan vente oss på spillfronten i tiden som kommer, og fleiper litt om tiden som var. Alle på gamer.no girer seg i alle fall opp til et av de mest spennende årene på lenge, med lansering av den kommende konsollen Playstation 3, allerede lanserte Xbox 360 - og ikke minst Nintendo Revolution.

Men kampen om spillkonsollene i 2006 er også en kamp mellom DVD-formatene som filmene i 2007 vil bruke.


Liten konkurranse

Vi satser på en liten konkurranse denne uken også, og siden vi åpnet så friskt med å snakke om farene med trådløse nettverk er premien denne uken en nettverkspakke som bruker strømnettet: 2 Jensen Homeplug 385. For å være med må du sende SMS til 1932 med svar på spørsmålet du hører mot slutten av podcasten.

I forrige ukes konkurranse trakk vi Stein Magne Rønåsen fra Ski ut av hatten med riktige svar - han får et GeForce 7300 GS-kort i posten (fra Nvidia og Komplett.no).

Her hører du Hardware.no på radio:


Radio Moss


Radio Fredrikstad


Radio Sarpsborg

Webkasten finner du her.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen