Hardware-podcast uke 2


Hardware.no blir analoge radiogjester

I dag var det mest mobiltelefoner med amobil-redaktøren Øystein W Høie fra messegulvet på 3GSM - der vi tar opp de siste trendene og tenker høyt om hva mobilåret 2006 vil bringe.

Podcasten er litt over tyve minutter lang og finnes her (NB! 20 MB) - og RSS-filen jobber vi fortsatt iherdig med (som forsinket oss noe med å legge ut mp3-filen denne gangen).

Litt fra hardware-uken

Samtidig tar vi for oss er par spennende tester fra uken som gikk - ikke minst Bluetooth Virtual Keyboard - som bare er lysstråler. Og vi snakker om megaskjermen Dell ultrasharp 3007fpw.

Vi tar også opp spekteret med RFID-brikker som implantater - og plukker såvidt opp semi-slakten som gamer.no delte ut til OL-spillet.

Grafikkort-konkurranse

Siden det er radio blir det som vanlig en liten konkurranse - der du denne gangen kan vinne et 7300 GS-grafikkort fra Komplett og Nvidia.

Det eneste du trenger å gjøre er å svare på det kjempevanskelige spørsmålet vårt om Windows XP - som du hører mot slutten av sendingen. Deretter sender du en SMS til 1932 med svaret ditt (koster dessverre 5 kroner).

Her hører du Hardware.no på radio:


Radio Moss


Radio Fredrikstad


Radio Sarpsborg

Webkasten finner du her.

Podcasten er her

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen