Hardware-podcast uke 11


Hardware-nettverket besøker radioverdenen

Radioprogrammet "Tekno-Tur" med hardware-nettverket på radio handler også denne gangen mest om The Gathering 2006 - der vi har tilbrakt mesteparten av tiden mellom dette og forrige program, sammen med over 5 000 likesinnede.

Der prøvde vi oss blant annet på litt overklokking, kåret den kuleste PC-en, og hadde en lang prat med Kripos Datakrim. For første gang samarbeidet vi også med arrangørene om å distribuere videstrømmer fra innholdet - som du finner på TG06-serveren vår.

Podcasten for uke elleve kan du laste ned som en ren MP3-fil på 20 MB her eller en lettversjon på 5,6 MB her, og du finner oss i iTunes via denne pekeren (du må muligens abonnere først for å se det siste programmet, inntil Apple oppdaterer serveren sin).


Mobil-Roaming og HDTV
Har du tatt mobil med på tur i det siste, har du nok lagt merke til at telefonregningen var større enn du trodde. Det er fordi utenlandstrafikken mellom operatøren i Norge og landet du er i er rådyr - ofte opp til 15 kroner i minuttet. For ordens skyld finnes det liten eller ingen informasjon om hvordan du kan velge andre operatører (som du kan) eller hva de forskjellige tilbudene koster...

Dette blir det en endring på om ikke så lenge, for nå har EU-kommisjonen tatt fatt i saken.

For en stund siden skrev vi den definitive guiden til HDTV - men mange er kanskje fortsatt opptatt av om dette er tiden å kjøpe en ny flat-TV på. Derfor tar vi oss også en kjapp gjennomgang av flatskjerm-teknologiene, og lurer litt på om det kanskje er best å vente litt med innkjøpet - spesielt siden prisene stadig faller.

Ukens spill: Lemmings PSP
Gamer.no var ikke videre imponert over Lemmings for PSP - og ga spiller 5 av 10 poeng.

Dermed er det ikke sagt at det er en fornøyelig spill - og et must for lemmen-fans. Det er bare det at pauseknappen ødelegger litt, og hvis du kan spole tilbake og prøve igjen, forsvinner litt av spillånden - og spillet ender opp som mer strategi en hjerneløs moro :)Vinn hodetelefoner
Beyer Dynamics lager hodetelefoner for audiofile, og i denne ukens konkurranse kan du vinne et DTX 700-sett. For å være med må du svare på spørsmålet mot slutten av podcasten, og sende SMS med svaret ditt. Lykke til!

Vinneren av forrige ukes Nintendo DS fra Komplett.no var Lars Erik Lauritzen fra Moss. Gratulerer!


Her hører du Hardware.no på radio:


Radio Moss


Radio Fredrikstad


Radio Sarpsborg

Webkasten finner du her.

Podcasten finner du her.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen