Hardware-podcast uke 10

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hardware-nettverket besøker radioverdenen

Tekno-turs tredje runde med nytt navn på lokalradiostasjoner over hele landet er klar til nedlasting som podcast. Denne gangen handler det mest om The Gathering på Hamar - og vi deler ut en Nintendo DS fra Komplett.no - i en konkurranse som er åpen helt til neste onsdag.

Podcasten for uke ni kan du laste ned som en ren MP3-fil her, og du finner oss i iTunes via denne pekeren (du må muligens abonnere først for å se det siste programmet, inntil Apple oppdaterer serveren sin).

Verdens (nest) største datafest
Verdens nest største datafest går av stabelen nok en gang denne påsken - og vi starter så smått opp tg06.hardware.no allerede; der vi legger ut sakene våre, webcam og filer fra Event::Vision-staben i løpet av festen.

Oblivion for alle penga
Ukens spill blir ikke uventet Elder Scrolls IV: Oblivion - som Gamer.no omtalte som noe i nærheten av det beste rollespillet noensinne. Vi regner med å se mer enn et par PC-er med Oblivion på TG i år.

Vinn en Nintendo DS
Denne ukens konkurranse er litt enklere enn vanlig - og du vet antakelig svaret allerede. Klarer du å fyre av en SMS i løpet av påskeuken får du muligheten til å vinne en Nintendo DS levert av Komplett.no. Lykke til!Vinneren av forrige ukes Samsung E360 var Carina Olsen fra Fredrikstad. Hun får telefonen i posten like etter påske - Gratulerer!


Her hører du Hardware.no på radio:


Radio Moss


Radio Fredrikstad


Radio Sarpsborg

Webkasten finner du her.

Podcasten finner du her.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen