Hardware-podcast uke 1

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler

Hardware.no er ukentlig på besøk hos Janssons Tur - som kan høres på Radio Moss, Radio Fredrikstad og Radio Sarpsborg hver onsdag klokken 12.00. Nå er den første nervøse visitten tilbakelagt, og den reklame- og musikkfrie podcasten på 18 minutter er klar til nedlasting (NB! 20 MB).

Liten og stor bærbar

Denne gangen snakker vi blant annet om bærbare PC-er, og diskuterer to PC-er i hvert sitt ekstreme hjørne av den bærbare skalaen;

  • 17-tommeren Dell Inspiron 9400 - som vi også har testet her. Denne bruker den siste Intel Core Duo-prosessoren med to kjerner, og fåes med kraftig Nvidia GeForce Go 7800-grafikk.
  • I det andre hjørnet av ringen befant 9-tommeren Fujitsu Siemens P1510 seg, som vi har testet her. Denne veier et knapt kilo og har dreibar tablet-skjerm - som gjør den nesten så foskjellig som det går an å bli.

For å finne ut av hvilken vi foretrekker - eller om vi tør å velge i det hele tatt - kan du høre gjennom podcasten.

F.E.A.R

F.E.A.R er noe så sjelden som et etterlengtet spill som levde opp til forventningene. Gamer.no synes det spilte som en middels skrekkfilm - og det synes vi også. Ikke noe for smårollingene, altså, men mye skrekkblandet fryd for oss som allerede har mistet melketennene.


Konkurranse

Denne ukens premie er en pakke fra Creative med webkameraet Creative Webcam Live!, lydkortet Sound Blaster X-Fi XtremeMusic og hodetelefonene Creative HQ-1700 Foldable.

En heldig vinner får hele pakken i posten. Hvordan du blir med hører du i sendingen (hint: konkurransen er mot slutten), og svaret sender du som SMS til 1932 med teksten "tur" etterfulgt av "ja" eller "nei."

Her hører du Hardware.no på radio:


Radio Moss


Radio Fredrikstad


Radio Sarpsborg

Webcasten finner du her.

Podkast/MP3 (NB! Stor fil: 128 kbps vbr stereo @ 20 MB)

Vi jobber nå med å få orden på podcast-støtte i iTunes og RSS-distribuering, men inntil videre er det altså selve MP3-filen som gjelder.

Fremover kommer vi også til å legge ut lydfiler og informasjon her.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen