Hardware-nettverket søker journalist

Vil du være med å forme landets største teknologiside? Hardware-nettverket jobber i disse dager med et nytt prosjekt innen forbruker- og teknologistoff, og trenger flere journalister.

Vi søker en dreven desker med evne til å formulere de gode titlene og ingressene. Du er god til å bearbeide tekst og har svært gode skrive- og korrekturegenskaper.

Du jobber effektivt, selvstendig, kommuniserer godt og trives i et høyt tempo. Du har et godt øye for bildebruk og behersker bilderedigeringsprogramvare som Photoshop. HTML-kunnskaper er en fordel.

Du bør ha kunnskap og interesse for teknologi og kunne formidle teknologisk avansert stoff på en folkelig og forståelig måte. Tidligere erfaring fra nettmedier og forbrukerjournalistikk er et stort pluss.

Vi kan tilby en spennende heltidsstilling i et ungt og entusiastisk miljø. Du får en viktig rolle i et stort mediekonsern, med gode muligheter for videre utvikling. Arbeidssted er Hardware-nettverkets lokaler i Akersgaten 28A i Oslo, sammen med de andre selskapene i Edda Digital.

For spørsmål, kontakt redaktør Håvard Røste på havard@hardware.no, telefon 99 60 36 11, eller bruk forumtråden nedenfor.

Søknad og CV sendes tips@hardware.no innen 18. januar.

Kommentarer (24)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen