Hardware Ekstra har rundet 1000 medlemmer

I går kveld nådde vi vår første milepæl.

 

Jørgen er fagredaktør for Hardware.no. Han har tidligere jobbet som journalist og skribent for nettstedet siden 2005.

Det er bare litt over tre uker siden vi lanserte Hardware Ekstra, en premiumpakke for deg som synes dagens nettsted er bra, men vil ha mer – litt ekstra, hver dag.

Før lanseringen fikk vi inn masse gode innspill på hvordan Hardware.no kan bli bedre – gjennom fokusgrupper, på e-post, i sosiale medier og på forumet. Blant alle ideene var det to ønsker som stadig gikk igjen: Mer lærerikt og spennende stoff, og mindre annonser. 

Som et svar på disse ønskene lanserte vi Hardware Ekstra, og responsen har vært fenomenal. Vi har fått inn hundrevis av tilbakemeldinger både i forumet og på e-post, og registreringene har kommet jevnt og trutt.

I går kveld registrerte medlem nummer 1000 seg, en bruker vi i dag har gitt ett helt år med fritt medlemskap. 

Flere store saker

Siden lanseringen i starten av juni har vi publisert flere spennende Ekstra-saker. Du har kanskje fått med deg disse:

Har du lyst til å prøve Hardware Ekstra? Det er gratis i én måned, og du kan melde deg av når du vil. Her blir du medlem »

Selv om vi har publisert Ekstra-saker hver dag siden lanseringen, har vi vært nøye med at den "vanlige" delen av Hardware.no ikke skulle bli glemt. Vi er faktisk overbeviste om at det har vært en viss smitteeffekt fra Ekstra-satsningen vår, som har kommet våre vanlige saker til gode.

Vi har styrket staben med ekstra journalister, og vi har fått en helt annen tankegang rundt markedet vi dekker. Vanlige Hardware skal være som før for de som ikke vil bli Ekstra-medlemmer, og produksjonen har vært den samme som før:

Teknikerne våre har også jobbet flittig de siste ukene, og blant annet fått på plass følgende nye funksjoner for Hardware Ekstra:

  • Fri deling på sosiale medier
  • Ekstra-ikon under avatar i forumet
  • Bredere kommentarfelt
  • Forbedret forside på Hardware.no og Tek.no
  • Mulighet for å betale for et helt år – til rabattert pris

Hardware Ekstra er et produkt som blir til hver eneste dag, basert på hver eneste tilbakemelding vi får inn fra dere som leser oss hver dag. Kom gjerne med flere innspill til hva du ønsker i kommentartråden under, og en stor takk til alle dere som allerede har delt deres mening.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen