Tittelkampen koster 299 kroner å se på TV
Teknofil
(Bilde: Viasat)

Tittelkampen koster 299 kroner å se på TV

Viasat innfører Pay Per View for Brækhus' neste boksekamp.

Norske boksefans har fått se Cecilia Brækhus' siste boksekamper gratis på Viasats kanaler, noe som har vært med på å skape stor støtte og interesse for den ellers omstridte sporten her til lands.

Nå vil imidlertid Viasat cashe inn på populariteten, og innfører såkalt Pay Per View på Brækhus tittelkamp 13. september. For å se denne kampen i egen stue, må du betale hele 299 kroner til Viasat, ifølge en pressemelding.

– Kampen tilbys Pay Per View fordi vi ser et stort potensiale i å tilby eksklusive enkeltopplevelser til en fastsatt sum penger,sier administrerende direktør Vegard K. Drogseth i Viasat Norge.

– Cecilia Brækhus er nå i en posisjon der hun bør regnes på lik linje med de virkelig store navnene i internasjonal boksing. Da er det også naturlig at man også i Norge tilbyr de aller største bokseopplevelsene som Pay Per View, hevder Drogseth.

Tidligere har flere tungvektskamper i herreklassen blitt vist som Pay Per View. Disse kampene har også kostet flere hundre kroner å se i egen sofa. Selv eksisterende kunder hos Viaplay (Viasats streamingtjeneste) må betale for å se kampen. 

Viktig kamp

Tittelkampen mellom Celicia Brækhus og Ivana Habazin finner sted 13. september i København, på stevnet Nordic Fight Night. Vinner den norske bokseren, tar hun det siste tittelbeltet i sin vektklasse. Tap vil eventuelt føre til at hun mister verdensmestertittelen i tre bokseforbund.

– Dette er en fantastisk mulighet for meg til å befeste min posisjon som tidenes beste kvinnelige bokser. Å inneha alle de fire store forbundsbeltene er noe jeg alltid har ønsket. Ivana Habazin blir en tøff motstander, og hun er en bokser som har min fulle respekt, men når jeg nå har muligheten til å skrive meg inn i rekordbøkene lar jeg ingen stå i veien for meg, sier Cecilia Brækhus.

For å se kampen i egen stue, må du altså punge ut 299 kroner. Enten må du ta inn kampen via Viasat Parabol, eller Viasats strømmetjeneste Viaplay.

Bli med på verdens største Fantasy Football-spill
Slik setter du opp et vinnerlag i FPL »

(Kilde: pressemelding)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen