Harddiskgigant satser mer på SSD

Harddiskgigant satser mer på SSD

Seagate investerer i minneteknologiselskap.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Harddiskkjempen Seagate allierer seg nå med DensBits Technologies, og investerer samtidig en ukjent sum i det israelske selskapet. Målet for samarbeidet er ifølge en pressemelding å utvikle rimelige og raske SSD-er for privat- og bedriftsmarkedet.

DensBits har en kontrollerteknologi de kaller Memory Modem, som visstnok skal sørge for raskere og mer pålitelige datastrømmer til NAND flashminne.

Seagate ønsker å integrere denne teknologien med sin egen, og med dette være i stand til å utvikle produkter som skal gi kundene "betydelige kostnadsbesparelser, ekstremt høy pålitelighet og ytelse uten sidestykke".

Harddiskprodusentene utvider

At harddiskprodusentene ønsker seg "flere bein å stå på" har vi sett flere ganger det siste året. Blant annet har Western Digital begynt å lage rutere, mens Seagate selv nylig viste stor interesse for LaCie.

I tillegg er SSD-er, med dagens utviklingstakt når det gjelder mobiler, nettbrett og små bærbare, veldig i fokus. Det er ikke merkelig at de etablerte HDD-produsentene også vil være med på moroa.

Kilde: TechWorld

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen