Harddisk med nettilgang

Harddisken er en del av det nye Anywhere Access-konseptet til Western Digital. Dette går kort og greit ut på at man skal få tilgang til filene som ligger på harddisken, uansett hvor man måtte befinne seg - forutsatt at man har nettilgang.

Med Anywhere Access skal man ha tilgang til harddisken rett fra utforskeren, uten bruk av FTP-programmer eller annet. Likevel, Anywhere Access må installeres og finnes så langt bare for Windows 2000 og nyere. Man kan også gi andre tilgang, for eksempel dersom man ønsker å dele noen bilder med andre i familien.

I tillegg til My Book World Edition II lanseres My Book World Edition. Førstnevnte har to harddisker internt og totalt 1 TB lagringskapasitet. Alternativt kan disse settes opp med speiling for totalt 500 GB lagringskapasitet.

My Book World Edition har på sin side én harddisk med 500 GB lagringskapasitet. Begge modeller har EMC Retrospect Express backup-programvare, Gigabit LAN og USB 2.0-tilkobling.

Når det gjelder tilgjengelighet har en rekke norske nettbutikker lagt produktene til i sine prislister, men ingen ser ut til å ha dem på lager enda.

Prisene starter på drøye 1600 kroner for My Book World Edition og på rundt 3500 kroner for My Book World Edition II.

(Kilde: Western Digital)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen