Hard Symantec-front mot Microsoft

Microsoft er i ferd med å begi inn på fremmed grunn med Windows Live OneCare, en sikkerhetstjeneste som skal inneholde anti-virus, anti-spyware, brannmursoftware og backup-tjeneste. Lanseringsdatoen er foreløpig ukjent, men produktet er foreløpig i begrenset beta-modus.

Tjenesten vil bringe Microsoft inn mot samme kundesegmenter som Symantec og sistnevnte varsler derfor skjerping av konkurranseevnen.

Symantec vil bruke mer penger på forskning og utvikling for å komme opp med nye ideer og forbedre nye produkter. Styrking av eksisterende portefølje, nye tjenester og god markedsføring skal føre til at kundene velger Symantec på sikkerhetsløsninger i stedet for Microsoft.

I forbrukersegmentet kan det nok godt hende at Microsoft vil vinne gjennom med ny strategi, men i bedriftsmarkedet har selskapet fortsatt en del å bevise på sine sikkerhetsløsninger mot veletablerte produsenter som eksempelvis Symantec. Sistnevnte har det siste året også gjennomført en rekke oppkjøp for å styrke ryggraden og dra inn ny teknologi.

(Kilde: Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen