Har startet på Hobbiten

Ifølge Entertainment Weekly er det nå offisielt bekreftet at filmfolkene har begynt skrivejobben for de kommende "Hobbiten"-filmene. Med kun ett år igjen til innspillingen skal starte begynner det å haste.

Flere med på laget

Frodo har ingen grunn til å henge med hodet lenger, manusforfatterne har endelig gått i gang med å gjøre onkelens storslåtte eventyr klart for lerretet.
Frodo har ingen grunn til å henge med hodet lenger, manusforfatterne har endelig godt i gang med å gjøre onkelens storslåtte eventyr klart for lerretet.

I begynnelsen var det snakk om at Guillermo del Toro skulle skrive manuset alene, men det er nå klart at "Ringenes Herre"-trioen Peter Jackson, Fran Walsh og Philippa Boyens også skal bidra.

Ifølge planen skal opptakene til de to filmene starte høsten 2009, og New Line Cinema og MGM tar sikte på å lansere filmene ved juletider 2011 og 2012.

"Hobbiten" vil fokusere på Frodos onkel Bilbo Baggins og hans oppdagelse av den mektige ringen. Som Kulturo.no har skrevet om ved flere anledninger, har prosjektet gjennomgått mange problemer. Derfor er det nok betryggende for mange at selve arbeidet med filmen nå omsider er i gang.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen