Har spleiselag for BenQ-kunder

Alternativ tekst mangler
BenQ i lysere tider. Pressekonferanse på årets 3GSM-messe. (Foto: Simen J. Willgohs)

Gårsdagens beslutning om å legge ned BenQ Mobiles E.mp3uropa-divisjon har skapt sjokkbølger i en hel mobilbransje. Beslutningen innebærer også at den norske BenQ-avdelingen legges ned, og all service på BenQ-telefoner tar slutt.

Spleiselag
Etter BenQ sin konkurrs i Europa har serviceverkstedene opplevd å ikke få dekket sine kostnader for reperasjon av BenQ-telefoner. Nylig varslet verkstedene at de ikke kunne se seg råd til å fortsatt reparere telefoner gratis. For å hindre at norske BenQ-brukere kommer i en vanskelig situasjon har derfor en samlet norsk telebransje nå dannet et spleiselag for fortsatt reperasjon og service på BenQ-telefoner.

Spleiselaget består av operatører, distributører og forhandlerkjeder, som alle spytter i betydelige pengesummer for å holde service-apparatet gående.

- Her har selskaper som normalt er konkurrenter gått sammen i et gedigent spleiselag. Jeg synes det er fantastisk flott at bransjen stiller opp på denne måten. Det er vi takknemlige for, sier Rune Tufte, sjef for BenQ Nordic til nettstedet Teleavisen.no.

Tufte understreker at det er snakk om store summer, og at ordningen ennå ikke har noen fastsatt sluttdato. Ifølge Mobilen har både den nordiske BenQ-avdelingen og telebransjen forøvrig gjort flere forsøk på å få BenQ til å ta ansvar for reperasjonsutgiftene.

- Vi forventer at BenQ løser dette raskt, sier Tufte til Teleavisen.

Problemer
Serviceproblemene er ikke de eneste som har oppstått i kjølvannet av BenQs slakt av selskapets Europa-divisjon. Både ansatte, kunder og bransje er svært misfornøyd med hvordan BenQ har håndtert situasjonen.

(Kilde: Teleavisen)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen