Verzio støtter ett GSM- og ett 3G-simkort. (Bilde: Mobil.se)

Har plass til to simkort

Har du fått telefon med tilhørende nummer av jobben, samtidig som du også bærer rundt på privatmobilen? Da burde Verzio Dublii være telefonen for deg.

Verzio Dublii har nemlig plass til to simkort, noe som betyr at du i praksis har to telefoner i én. Den ene kortplassen støtter 3G, mens den andre er begrenset til GSM-nettet. Begge simkortene kan være aktive samtidig, slik at du både kan motta samtaler og ringe ut fra begge abonnementene du måtte ha lagret på telefonen.

Veldig aktuelt i dagens marked

Å kunne veksle mellom to forskjellige abonnementer har imidlertid mer for seg enn å slippe å drasse på to telefoner mens du er på jobb. I dag er konkurransen i operatørmarkedet i stor grad preget av abonnementer som gir deg en drøss med gratis meldinger og ringeminutter, og ofte er det ikke engang månedsavgift.

For å ta et spesifikt eksempel: Dersom du bestiller abonnementet MTU Fri vil du kunne ringe gratis i 142 minutter, og betaler ingenting for de første 100 tekstmeldingene du sender. Når du har brukt opp kvoten, er prisen langt fra like hyggelig. Da er det greit å kunne slå rett over på et tilsvarende abonnement.

Surf med fastpris og ring billig

Per i dag er det heller ingen av de billigste operatørene som har pristak på datatrafikk, og du kan fort tømme lommeboken din dersom du kobler den bærbare PC-en din til mobiltelefonen for å surfe på internett.

Har telefonen din støtte for to simkort kan du slenge et abonnement med pristak på datatrafikk, men som muligens er ganske dyrt å ringe med, i 3G-kortplassen, mens du har et lavpris-abonnement i GSM-sporet.

Verzio Dublii skal såvidt vi kan forstå ikke lanseres i Norge. Det er imidlertid ingenting i veien med å bestille den fra Sverige eller Danmark, ettersom den både er ulåst og støtter nettverkene som brukes her i landet. Det kan imidlertid ta tid før du tjener inn igjen det du sparer på å ha to abonnement, ettersom telefonen koster stive 5000 svenske kroner.

PS: For å finne ut hvor mye du kan spare på å bruke to abonnementer, kan vi anbefale priskalkulatoren hos Telepriser.no. Vær imidlertid obs på at denne ikke tar internettbruk med i beregningen.

(Kilde: Mobil.se)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen