Har kåret de beste UIQ-programmene

Det finnes en rekke tredjepartsprogrammer til menysystemet UIQ. Nå har selskapet bak UIQ, UIQ Technology, kåret det de mener er de beste programmene til deres eget menysystem.

Vinnerne ble delt inn i kategoriene forretningsprogram, mobilitet, livsstil, underholdning og nytteprogram, hvor to programmer vant i hver kategori.

Skjermskudd fra Flying Money. (Foto: File transit)
Skjermskudd fra Flying Money. (Foto: File transit)

Forretningsprogram

I kategorien for forretningsprogram vant programmene Flying Money Manager og Mobile Documents. Mens Flying Money Manager hjelper UIQ-brukere å holde styr på økonomien sin mens de er på farten, er sistnevnte et program som lar deg lese Microsofts Office-dokumenter.

Mobilitet

I mobilitetskategorien vant programmene Handy Weather og IM+ All in one mobile. Handy Weather er, som du sikkert gjettet, et værmeldingsprogram. Vi har testet værprogrammet, og hva vi synes kan du lese i testen vår »

IM+ All in one mobile er en lynmeldingsklient som lar deg chatte via alle de store lynmeldingstjenestene som MSN, Yahoo, Google talk, AIM, ICQ og Jabber.

Skjermskudd fra The World Factbook. (Bilde: Softonic)
Skjermskudd fra The World Factbook. (Bilde: Softonic)
Gdesk lar deg lage nytt skrivebord på mobilen din. (Foto: My Symbian)
Gdesk lar deg lage nytt skrivebord på mobilen din. (Foto: My Symbian)

Livsstil

I denne kategorien stakk programmene Spodtronic og The World Factbook av med seieren. Mens Spodtronic lar deg høre på drøssevis av radiokanaler og podcaster på mobilen, er The World Factbook et oppslagsverk med informasjom om alle verdens land. Her finner du både kart og informasjon om religion, industri, økonomi, politisk system og historie til hvert enkelt land.

Underholdning

Blant alle underholdningsprogrammene til UIQ likte UIQ Technology Micropool og Paintball 2 best. Som det ligger i navnene til de to programmene, er Micropool et biljardspill mens Paintball 2 lar deg skyte på andre med malingpistol.

Nytteprogram

I denne kategorien ble programmene Easy Search og Gdesk kåret til vinnere. Easy Search er et program som lar deg utføre avanserte søk på mobilen din, mens Gdesk lar deg omorganisere hele skrivebordet på mobilen din. Her kan du legge snarveier til alle programmer og funksjoner du måtte ønske.

(Kilder: Mobi.se, Symbian Freeware, Clickapps, My Symbian, Shape Services, Spodtronic, The World Factbook, Click Gamer, Easy Search)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen