Har du tenkt deg godt om?

Det nærmer seg jul, og du husker at lillebror eller tante ønsket seg en Ipod til jul. Men du husker kanskje ikke nøyaktig hvilken størrelse eller farge, eller kanskje du ikke engang er blitt fortalt det. Men at vedkommende vil sette pris på en personlig beskjed eller navnet sitt inngravert på Ipod-en – det er i allfall sikkert.

Tenk deg om!

Kanskje ikke så lurt å haste av gårde en bestilling i dette tilfellet. For inngraverte Ipod-er kan ifølge Apple ikke byttes.


Man blir i alle fall advart.
Du blir iallfall advart

I motsetning til omtrent alt annet man handler på norske nettsider, har man ifølge Apple ikke en gang 14 dagers uforbeholden angrefrist. Så fort laseren har festet seg i den blanke baksiden på en Ipod, mister du ifølge produsenten alle slike rettigheter.

Dette forbeholdet for retur er naturligvis veldig beleilig for Apple, som slipper omkostningene forbundet med en misfornøyd kunde, men veldig surt for tante eller lillebror som fikk feil farge eller størrelse på det lille musikkvidunderet.

Holder neppe vann juridisk

Spørsmålet er om dette holder mål juridisk. Apples vilkår er jo dårligere enn loven om angrerett. Men uansett vil du, eller den du gir gaven til, møte motstand hos Apple på dette punktet, og da vil trolig mange gi opp umiddelbart.

Det er også gjerne litt vanskeligere å få solgt en Ipod med gravering. Så om et år eller to, når lagringsplassen på spilleren løper ut, og musikksamlingen blir stadig større, er det ikke sikkert det er så mye å hente i å selge den gamle Ipod-en.

Vær sikker!

Så vær sikker på hva den heldige utvalgte ønsker seg, og pass på rettskrivingen!

Finn de beste prisene og få mer informasjon om Ipod og andre MP3-spillere i vår prisguide.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen