Har du ringt Luke?

Har du ringt Luke?

Luke Johnson er en 27 år gammel mann fra Arizona i USA. For snaue fem måneder siden startet han det han selv kaller The Luke Johnson Phone Experiment.

Luke ville finne ut hvor mange som ringte ham hvis han la ut mobilnummeret sitt på Internett. Derfor la han ut en kort film av seg selv på YouTube hvor han oppgir mobiltelefonnummeret sitt og oppfordrer alle over hele verden til å ringe ham.

33 857
Da Mobilen.no prøvde å ringe Luke, ga svareren hans oss gang på gang beskjed om at han var opptatt i en annen telefonsamtale. Om han faktisk snakket med noen andre, eller i realiteten sørget for å få seg noen timer på øret mellom slagene, er ikke godt å si.

Det svareren også kunne fortelle oss var at Luke hittil har besvart 33 857 samtaler fra hele verden.

Han har blitt ringt fra overalt i USA, Japan, Sør-Afrika – og nå altså Norge.

Mye oppmerksomhet
Det er tydeligvis ikke mer som skal til for å bli kjendis på internett. Siden Luke la ut mobilnummeret sitt har han altså blitt oppringt av mennesker fra hele verden, blitt intervjuet på lokal-TV og ikke minst vært på CNN.

Nå ligger videoklippet hans på forsiden på YouTube, og bare i løpet av dagen har titusenvis vært innom og sett videoklippet hans. Mange har også prøvd å ringe, skrevet kommentarer og lagt ut filmer av seg selv hvor de prøver å ringe Luke.

Også radiostasjoner og nyhetskanaler melder sin interesse for Luke på nettsiden hans på YouTube.

Vil du være med på eksperimentet? Da er det bare å ringe 00 1 602 435 3694 og se om du får tak i Luke. Kanskje blir du den første nordmannen Luke faktisk snakker med.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen