Guide

Har du problem med Java?

Java

"Java Virtual Machine" er et plattformuavhengig miljø som gjør Java praktisk mulig. Det er denne man laster ned og installerer i Windows, for å få Java til å virke.

Windows XP er i utgangspunktet levert med Java, men Sun Microsystems (utvikleren av Java) gikk til rettsak mot Microsoft. Sun hevdet Java-versjonen som leveres over web til Windows XP er uten lisens. Microsoft er i utgangspunktet uenige i dette, men for å unngå bråk bestemte seg likevel for å slå av Java-installasjon for de Windows XP utgaver som var i utgangspunktet uten Java. Service Pack 1 for Windows XP, hadde opprinnelig Java inkludert, men Microsoft har senere fjernet denne.

Alternativer for å laste ned Java Virtual Machine
Det er sannsynlig at din Windows-versjon allerede har Java. Hvis det er ikke tilfelle, har du her en rekke alternative nettstedet du kan laste ned Java. Du trenger kun å laste ned fra ett sted, men i tilfelle vedkommende nettside er ikke tilgjengelig, eller at Java-versjonen ikke virker, har du her flere alternativer. Det beste alternativet er trolig å laste ned Java fra utvikleren Sun Microsystems.

Hvis dette var ikke vellykket finnes flere alternativer:

Hvis du prøver en versjon Java Virtual Machine, og den fungerer dårlig, kan du fjerne den via Kontrollpanel og Legg til / Fjern programmer. Deretter kan du prøve en annen Java Virtual Machine.

(Kilde: java-virtual-machine.net)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen