Har du Nokia E71?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Nokia har nå lansert en kraftig oppdatering til den populære fulltastaturmobilen E71. Listen over nye oppdateringer er lang, og inneholder en rekke elementer som gjør den til en stor fordel å laste ned for E71-brukere. 

Den nye firmware-versjonen er versjon 200.21.118. For å sjekke hvilken firmware-versjon du har i din E71, kan du trykke *#0000#. 

Nå har E71 nettradio

Blant annet har E71 nå fått en nettradio-applikasjon gjennom den nye oppdateringen. Videre har Wi-fi-funksjonen blitt mer stabil, og telefonen bruker i tillegg mindre strøm når du er koblet til 3G-nettet. Kameraet og musikkspilleren har også blitt forbedret.

Nokia har også gitt mye brukte tegn enklere tilgang på fulltastaturet, og du kan åpne tastelåsen enklere ved å trykke LSK + Fn. Når du er i samtale har du nå fått umiddelbar tilgang til høyttalerfunksjonen ved hjelp av høyre funksjonstast, og når du bruker håndfri vil den samme tasten slå av mikrofonen. 

Mange vil kanskje også sette pris på de to nye temaene i menyene i fargene rødt og svart. 

Se listen over alle oppdateringene på nokiaaddict.com »

Slik gjør du

For å oppdatere telefonen din, må du installere Nokia PC Suite på PC-en din. Den anbefaler vi å laste ned fra Nokias nettsider, for å være sikker på at du får ned den nyeste versjonen.

Deretter er det viktig at du tar sikkerhetskopi av innholdet på telefonen din, noe du gjør enklest via PC-suite eller til et minnekort i telefonen din. Programvareoppdateringen krever også at telefonen din har fullt med energi på batteriet og at laderen er plugget i under oppdateringen. 

Vi anbefaler også på det sterkeste at du tar minnekortet ut av telefonen før du starter, da en firmware-oppdatering erfaringsvis kan skade minnekortet.

(Kilde: nokiaaddict.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen